Ditt Navn
20.08.2015

 • 20.08.2015, 09:57Babyer slever og gulper, så smekker er ikke dumt å ha i hus. Det er også en fin måte å bruke opp restestoff.

 


For å lage disse har jeg rett og slett tegnet av en smikke på ett matpapir, for så å klippe ut soffene.
 Noen syntes d er fint  å klippe den øverste delen noe større enn underdelen, slik smikken får en mer posete effekt. Jeg har klippet delen like store. 

Øverste laget er Jersey og under har jeg brukt fleece, dette for å hindre at smikkene blir gjennomtrukket og barnet blir vått og klamt. 

For å feste smikkene har jeg brukt KAM trykknapper i plast.

 


Om du har lite eller ingen syerfaring, men klør i fingrene etter å starte, da er smikker en myk start. Jeg har sydd mine sammen med en overlock maskin, dette er overhodet ikke nødvenig, og på stoffene jeg har brukt her kan du bruke vanlig maskin, med sikksakksøm.
Eller du kan sy den sammen ved å legge rett mot rett, spar igjen ett lite hull til å vrenge, da får du usynlige sømmer.

 

Lykke til 


Ha en fin dag 

 

 

#morsinunge #sy #homemade #diy #mamma #hjemmelaget 


Hjemmesydd -sparkebukse

 • 18.08.2015, 10:49


Det går i babysøm om dagen. Det er nesten uvirkelig at det om få dager/uke  skal komme ei lita jente i hus som skal bruke disse mini plaggene jeg lager .... :)

 

Mønsteret til denne sparkebuksen er fra boken HELTSPEIELL OG JUBEL. Dette er en bok jeg absolutt anbefaller til rykendeferske sydamer og menn, som ønsker å sy glade klær til glade barn. Det er enkle beskrivelser og gode forklaringen på ord og uttrykk.

 

Da må jeg tilbake, maskinen roper ;)

 

 

Ha en fin dag 

 

 

#blogg #hverdag #mamma #mammablogg #hobby #sy #søm #diy #morsinunge


Babyrede- homemade by me

 • 15.08.2015, 06:49


Symaskinen min har fått en lang hvilepause. Det er faktisk over ett år siden sist den ble brukt. Det var nesten med skjelvende hånd jeg klipte stoff og satte igang å sy. 

Denne gangen er det ekstra stas å sy, da det er til vårt eget lille barn, som kommer veldig snart !! :D
Jeg har i flere mnd tenkt å begynne på rede, men oppussing og varierende dagsform så har det blitt med tanken, helt til nå og jeg fikk endelig ut fingeren og satte i gang.
mønsteret er fra stoff og stil. 

jeg fulgte denne videoen slavisk da jeg sydde, mye lettere for en nybegynner, fremfor å lese, mener jeg 

 

zjf4V1fPAzAskråbånd har jeg aldri vært borti før, og det var noe herk etter min mening. men det ble nå ett rede, jeg har laget det selv og sier meg fornøyd, selv med noen skjønnhetsfeil både hist og her.  jeg laget også fleece teppe til å ha oppi, som bilde viser. Det tar for håpentligvis i mot mesteparten av gulp, slik jeg slipper å vaske selve redet for ofte ;) 

 

 

Selv gjort er vell gjort ! :)

 

 

#hverdag #hobby #mamma #mammablogg #morsinunge #diy #sy #søm #babyrede #morsinunge


Shorts-Baby- Hjemmesydd

 • 30.05.2014, 10:16

I dag glimter solen med sitt fravær her på sunnmøre, enn så lenge?. Jeg har endel småplukk som ligger ferdig klipt som jeg tror skal få bli ferdig montert og sydd sammen i dag, mye kjekkerer det enn den berømte fredagsvasken. Blir det sol i helgen kommer vi til å holde oss utendørs alikevel, hva er da vitsen med rene og pene gulv? ;) 


Igjen en liten "prototype". Syntes ofte det er gøy å eksprimintere litt med orginalmønstre og gjøre det litt annerledes, og da må jeg alltid sy en liten "prøve " først. Utgangspunktet er en bukse fra onion.

Jeg har her sydd en bukse i babycord fra stoff og stil . Men etter litt att og frem kom jeg frem til at det kanskje heller burde bli en kortbukse, det er jo tross alt sommer. Hvor ofte en babyknøtt har behov for shorts er jeg usikker på, men det ble penere slik, tror jeg..

 

har ikke sydde den opp riktig enda, mulig det blir bukse alikevel... att og frem er like langt :) )


I livet har jeg sydd strikk, da følger det også med en søt bølgekant. Jeg er litt glad i å bruke overlocken på kantene, det ser litt annerledes ut med tanke på masseproduserte klær og er litt dekorativt i seg selv, syntes jeg. 

Hva syntes du ?

 

Strikken har jeg sydd dirkete i stoffet. Her har jeg ikke sydd over med resten av kanten, da jeg syntes en bøgekanten på toppen var litt søt, men når jeg ser det på bilde her så tror jeg at jeg bør legge over kanten... kan kanskje bli ubehagelig for en sart baby hud å ha den slik ?.
... Hm... det er slike ting man må høre med mødre om :) Din mening ?

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #hobby #sy #søm #baby #barn #hjemmesydd #morsinunge


Gratis sommergarderobe- Sy selv

 • 29.05.2014, 08:21

God morgen :)


Her ser det ut til at vi får en kjempe dag ,i dag også, hurra.


Ikke ofte jeg har klart dagens outfit, men i dag vet jeg nøyaktig hva jeg skal sprade rundt i.
Veldig fornøyd med dette plagget, som selvfølgelig er hjemmesydd .:)

(med denne innledingene kjenner jeg at noen moteblogger og den typespråk ikke ligger i min natur, haha ;) )

Dette stoffet her er tynn jersy, kjøpt på en lokal stoffbuktikk på Notodden. Det lå å ventet på meg i en restkasse til en herlig sum av 60,- pr m! Det er så mykt, lett og luftig, perfekt til sommer klær. Jeg har knapt kjøpt sommerklær de siste årene, garderoben trenger en oppløftning.. jeg har ingen planer om å blakke meg på "sisteskrik" , men skal sy om litt og sy litt nytt :)

Stoffet ble brukt til ett skjørt. Jeg har ikke noe mønster på skjørt i min str , derfor tegnet jeg bare av ett jeg har fra før av og som jeg liker fasongen på . 

Det ser sort ut på bilde, men er mørkeblått. Skulle ønske dere fikk kjenne på stoffet via skjærmen, hehe :)
Jeg har strikk i livet. Jeg har sydd den dirkete på stoffet. Det gjør jeg ved å feste den først, midt bak og ca 1,5 cm fra kanten, deretter strekker jeg strikken godt , beggeveier mens jeg syr. Syr med lang stinglengde og sikksakk . Bretter over stoffet og sy igjen.

Ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre med kanten nede? sy den opp, eller ha på ei lita remse med blonder, ? hm.... jeg må tenke fort, det skal jo på i dag ;)

 

 

Jeg har også laget en overdel til dette skjørtet, ett mini redesign plagg . Skal ta bilder å vise seinere :)


Ha en fin fridag:)

 

Hva skal du bruke fridagen din til ?

 

 

#blogg #hverdag #hobby #sy #søm #sommer #hjemmesydd #morsinunge

 

 


Ballongbukse- Hjemmesydd

 • 28.05.2014, 21:40


God kveld! 
For ett nydelig vær vi har fått, og så vidt meg bekjent gjelder d store deler av landet, herlig !:) 

Det har vært stille fra Mor sin unge de siste uken, årsaken er været. Jeg prøver å få til meg all den solen og varmen jeg kan, vet aldri hvor lenge det varer . Litt har jeg sydd, mest gaver så det må jeg vente med å legge ut :) 
Jeg tenkte å vise dere "proto-typen" av ballongbukse. Jeg har ikke funnet noe gratis mønster og har eksprimintert litt på egenhånd.

Her har jeg brukt rester av Isoli fra stoff og stil. Som du ser syntes stingene gjennom... har aldri helt fått dreisen på den Isolien..


Jeg har klippet ut ett hjerte og sydd rundt kanten med overlocken. Ikke særlig gunstig å bruke den maskinen til slikt, men det gikk på ett vis. Det var en hjemmelaget look jeg ville få til, :)

 

Jeg har også så smått begynt å fornye min egen garderobe, litt fersksydd, og litt redesign. Jeg skal få tatt litt bilder så skal dere få se :)

 

 

Ha en fin kveld og nyt morgendagen om du har fri :)

 

 

#blogg #hverdag #hobby #sy #søm #hjemmesydd #madebyme #inspirasjon #baby #barn #morsinunge


Leken Barnebukse- Hjemmesydd

 • 18.04.2014, 08:19

Da overlocken kom i hus måtte det øves, og stoffet frå jysk var en fin start.  Det å sy på overlock kontra kun vanlig symaskin, kan ikkje sammenlignes, mener jeg. Det blir penere,renere og ikkje minst raskere! jeg har en tendens til å bli littoppslukt i det jeg holder på med og da jeg tittet rundt meg hadde jeg iløpet av kort tid sydd en hel haug med bukser , på null komma niks.

 


Det er ikkje tykt dette stoffet, men passelig nå på våren. Fargene er lekene , akkurat slik ett barn er .


 

Nå skal jeg klappe igjen lokket og fortsette å nyte disse helligdagene, det er stille, rolig og ikkje minst fredelig med så mange helligdager etterhverandre. Jeg står fastbestemt på min teori om at vi hadde blitt meir lykkelige om vi hadde to søndager i uken :) litt tvangs avslapping med andre ord!

Kva syntes du om helligdager, og ett delvis stengt samfunn ?

INSTAGRAM :
morsinungeblogg

 

#hverdag #påske #helligdag #søm #sy #sybarneklær #buke #leken #morsinunge

 

 


bitteliten- hjemmesydd

 • 14.04.2014, 16:28

 

 God påske!
ferien er for mange i gang, noen må  nok jobbe noen få dager til før kvikklunsjen og kakaoen kan settes frem.
Jeg er som nevnt hjemme hos mine foreldre, med full oppvartning, betre blir det ikkje:)

 

Denne la jeg ut for noen dager siden også, men syntes den er så søt at fortjener meir enn ett stusslig moblibilde :)

 Sjølv om det er fri dag, trenger vi alle litt tøy og bøy, og her er det nakken du skal myke opp etter noen stressende uker for å få alt på jobben ferdig til påske ;)

 


Denne dresse er mønster frå stoff og stil, same er det blå stoffet. Det grå er kjøpt i en lokal butikk og er organisk bomull, kjempe mykt, og deilig stoff ! Dressen har jeg forminsket litt og er i 56.

 

Kva syntes du ? :)

 

 

#blogg #hverdag #hobby #inspirasjon #baby #hjemmesydd #morsinunge


Hjemmesydd- Sparkebukse

 • 13.04.2014, 09:03

INSTAGRAM:

morsinungeblogg

 

Endelig!! i skrivende stund sitter jeg med en pc på fanget. Skremmende avhengig man kan bli av den digitale verden. I full forfjamselse klarte jeg å glemme igjen macn og håndveska mi i gangen, før jeg flydde hjem til mine foreldre... er det mulig! Føler meg nesten som ett halvt menneske her jeg har sittet utan symaskin og utan macn min!

Når jeg ser hva jeg skriver, og kjenner hvordan jeg føler det så tro jeg at dette er noe jeg  virkelig har  godt av også ;)


Eg har ett kamera smekkfullt med bilder av små og store prosjekter jeg har hatt lyst til å vise frem, ved hjelp av annet en dårlige mobil bilder. Jeg har ikkje helt dreisen på redigerings programmet på denne fremmede maskinen (hardt å gå frå appel til pc... ;)  )  men kvaliteten er betre en mobilen, tross alt ;)

 

Denne er sydd til ei søt lita frøken som snart fyller 1 år.


Jeg har laget en tilsvarende en, bare utan hjerte,

(beklager knotingen mellom bokmål og nynorsk, men denne er visst stillt inn på nynorsk og retter ordene  til nynorsk... jaja ;) )

 

 

Da vil jeg ønske dere en riktig fin palmesøndag, ny dagen, solen, familien og slipp løs kreativiteten :)

 

 

Har du startet påskeferien ?

 

 

 

#blogg #hverdag #påske #hobby #inspirasjon #sy #hjemmesydd #sy #søm #baby #babyklær #morsinunge


Siden sist- syprosjekter

 • 12.04.2014, 11:18

Kaos med litt kontroll og min foreløpige arbeids stue:-)

Denne er i størrelse 86, og mønsteret er noe jeg har prøvet å feilet meg frem til selv, om d er tillat å skryte så må jeg si meg fornøyd med det ;-)

En liten oppdatering fra instagram om mine siste syprosjekter , som dere kan hygge dere med på en lørdagsformiddag.

Har ikke noe bedre bilde av denne buksene. Litt dumt da den fortjener og komme bedre frem, ett kjempe søtt stoff med fine vår farger:-)

Beklager bilde kvaliteten, den skyldes en litt oppskrapet mobil...ingen god ide å ha nøkler og mobil i samme lomme...Ønsker alle en fin lørdag!:-)

#blogg #hobby #sy #hjemmesydd #hverdag #helg #inspirasjon #morsinunge


Hjemmesydd baby dress

 • 11.04.2014, 09:47

God morgen:-)

Har fortiden ingen mac å leke med, derfor blir det mobil blogg i dag.
Denne dressen sydd jeg for en stund tilbake. Mønster igjen stoff er fra stoff og stil.


Om du ønsker mer inspiration og oftere oppdateringer følg meg på instagram : morsinungeblogg


Da ønsker jeg dere alle en riktig god helg!! :-D#hverdag #helg #inspirasjon #blogg #foto #morsinunge


Hjemmesydd babybukse- Lavendel

 • 07.04.2014, 16:18

I helgen har det blitt litt utforsking med maskinen, øvelse gjør mester ;)  

Den ble ikke feilfri, men den ble i det minste ganske søt . Sliter litt med å finne rett trådspenning til div stoffer, men det kommer seg .

 

For å gjøre den litt mer spennende klipte jeg ut ett hjerte, limte og sydde det på plass

Buksen er i fargen lavendel, hjertet er lysrød fleeceØnsket å ha ett "hjemmelaget " preg over den, ikke gøy å sy plagg som ser masseprodusert ut , syntes jeg .

 

Mønsteret til denne buksen er fra Onion. Det er kopibeskyttet og kan ikke legges ut, men jeg har funnet frem ett gratismønster som jeg tenkte å dele.

 

Mønsteret finner du HER 

Ha en feiende flott dag :)

 

#blogg #hverdage #hobby #inspirasjon #morsinunge #sy #søm #hjemmesydd #håndarbeid #baby #babybukse #hverdag


Luftig vårdress- baby jente- hjemmesydd

 • 04.04.2014, 18:21

INSTAGRAM: morsinungeblogg

 

Denne er laget utifra samme mønster som den Grønneheldressen . Jeg ble liksom aldri venner med den , derfor valgte jeg å lage en til, i annen farge og annet stoff. Slik hun som hadde "bestillt " fikk noe igjen for å ha ventet tålomodig ;) 
 

Stoffet jeg har brukt er kjøpt på en lokal husflidbutikk og er av Jersy, det er utrolig mykt, luftig og lett. Perfekt for en varm vårdag
Jeg har også laget en slags skråkrage på denne, ser jeg har hatt det litt travelt under shooten og ikke fått fokuset helt der, men den er veldig stilig, lover ;) Litt vanskelig å få frem detaljene, håper ikke du ble svimmel av mønsteret ;) 

 

Det er fredag, jeg er  gressenke i dag og skal pleie mitt forhold til min nyinkjøpte maskin, I`m in love !! 

Dere skal få hilse på`n i morgen  ;)

 

ha en finfin fredagskveld, !

 

Hva bruker du fredagskvelden på ?:)

 

#blogg #hverdag #hobby #sy #søm #hjemmesydd #baby #babydress #diy #inspirasjon #homemade #morsinunge


Vårklær- Heldress til Baby - Hjemmesydd

 • 03.04.2014, 19:20

INSTAGRAM : morsinungeblogg


HEI!!! 

Det var lenge siden! En liten pause, ble straks en lang pause... MEN så hyggelig å se at det har vært veldig mange innom her, selv uten opptatering, det var overraskende !:)

Selv om jeg ikke har blogget, har jeg alikevel sydd noe , i ny og ne. Bakdelen med å ikke blogg er at det er lett å glemme å ta bilde av det man skaper, noe som igrunnen er kjekt å ha å titte tilbake på, syntes jeg. Noe har jeg husket å knipse og det har jeg tenkt å dele med dere i dagene fremmover . 

Først ut er en heldress med korteerme, den er sydd til ei lita jente som heter Viktoria og hun er 6 mnd.

 

Mønsteret har jeg tegnet selv, ut i fra mål. Stoffet er fra stoff og stil

 

 

Jeg knotet( hm... er det ett ord ? :) )  mye for å få til denne, motivasjonen ble tidvis borte, men tilslutt ble den ferdig. Det var veldig lærerikt å sy denne, helt fra skrætch. Selv om jeg til tider bannet og svertet, er jeg veldig glad jeg fikk denne oppgaven, det er lett å holde seg der man er trygg, men da lærer man heller ikke så mye. Og mitt mål er å bli god på dette her, så da må det nye utfordringer til, så takk til mamman til Viktoria som gav meg utfordringen ;)

 


eh... ja, bilde kom litt skeivt ut... se på det som litt oppmykning for nakken ,og bøy den til venstre ;) 

 

Da sees vi igjen i morgen ;) 


 

#blogg #hverdag #hobby #sy #søm #hjemmesydd #baby #babydress #diy #inspirasjon #homemade #morsinunge

 

 

  


Sukker søt selebukse- Baby- Hjemme sydd

 • 25.02.2014, 19:59

God kveld :)
Da har jeg våknet fra dvalen og klar for å dele litt av hva jeg har sydd sammen. 

 

Det ble en selebukse denne gangen også, kjenner jeg trenger å øve mer på det. Litt mer prik fremfor å sy en heldress eller en bukse.

Ønsker du å ta en titt på en litt annen variant av buksen, klikk HER

Dette stjernestoffet er fra stoff og stil, kjempe fint ikke sant ?

Manglet akkurat ett sett med trykknapper, så forløpig er d kun på den ene


Denne er i str 62. Jeg har sydd den romslig og god. Barn skal ikke ha klær som strammer ;)

 

Hva syntes du ?:)

 

INSTAGRAM:

morsinungeblogg

 

#blogg #blogsoft #hverdag #hobby #sy #søm #håndarbied #baby #barn #morsinunge


Pose-Kosebukse- Jente- Hjemmesydd

 • 20.02.2014, 12:01

Har blitt lite syprosjekter å skryte av her de siste dagene. Så da fant jeg ut at det var påtide å legge ut , selv om jeg ikke er 100% fornøyd med dette resultatet enda.

Buksen er str 62 og er fra Onion mønster, Jeg har brukt lavendel velour og grå glattribb .Her er jeg ikke fornøyd og det har gått litt fort i svingene, vanligvis syr jeg noen punkter rundt ved ribben slik det blir likt , men her var jeg ikke nøye nok og det ble lite pent resultat. Nå manner jeg meg bare til å sprette opp igjen. Det er jo ingen komplisert jobb, men gørr kjedelig! 
Det får bli kveldsprosjekt, forran tv`n ;)

 

Ha en knakende  dag videre, og takk for at du tittet innom :)

 

INSTAGRAM:

morsinungeblogg

 

#blogg #hverdag #hobby #sy #søm #diy #hjemmesydd #foto #baby #barn #babygirl #morsinunge 


Søt hjemmesydd selebukse

 • 14.02.2014, 11:38

Da ble denne selebuksen ferdig . Utgangspunktet var en kjole, men slik gikk det ikke :)  

 Jeg laget til knapper mellom beina, det var litt plunder syntes jeg, men det er nok mest pratisk når det blir en type bukse som dette med tanke på bleie skift :)

 Jeg er litt usikker på om jeg er fornødy med fargen jeg har på ribben i beina, men hadde ikke noe annet med godt stretch i, hvor mer jeg ser på den hvor mer feil blir det egentlig. Mulig den blir byttet ut i løpet av helgen når jeg har sett meg ferdig ;)

Det er også knapper i ryggen og dressen er halvforet Det er gøy å lage noe nytt. Så langt har det gått mye i heldresser. Det er ingen kunst å sy heldress i fleece lenger :) Det å lage noe litt mer avansert var spennende og litt hodebry, og jeg lærte mye av det!:) Den er i hovedak i bomull og for meg er det nytt , og jeg har sydd med litt annen teknikk enn ved bruk av fleece som ikke rakner på samme måte som bomull. 

helgen skal brukes til å sy i stretch cenille ,har prøvesydd litt tidligere i uken og erfart at det beveger seg litt mye, så her blir d å ha tunga rett i munnen :P 

 

 

Ha en fin fredag ! Kun timer igjen til helg dere :D 

 

 

#blogg #blogsoft #hverdag #helg #sy #søm #syselv #hjemmesydd #hobby #foto #diy #baby #barn #barneklær #madebyme #morsinunge

 

 

 

INSTAGRAM :

morsiungeblogg


Pink- baby Girl

 • 12.02.2014, 11:02

Denne har jeg glemt å vise der her på bloggen. Må ha tunga rett i munnen med instagram konto og blogg ;)
Jeg sydde denne da jeg forsto hvor små babyer faktisk er. I utgangspunktet skulle denne HER blitt gave, men jeg innså at den kommer til å passe en gang nærmere jul.. 

Da var det frem med siste rest av denne rosa fleecen, målebånd og forminke litt. Jeg har også laget armene kortere , smalere og en litt annen fasong enn "orginalen"Resultatet ble babyrosa og sukker søtt, med en enkel sløyfe som pynt :)

 

Nå skal magen få seg litt lunsj,  siste rest av søndagens suppe. Oppskrift på denne kommer litt senere i dag ;)

 

#blogg #blogsoft #hverdag #hbby #sy #søm #hjemmesydd #hjemmelaget #diy #morsinunge


Baby Jumpsuits- Hjemmesydd

 • 11.02.2014, 19:51

Prosjektet med å fullføre halvferdige og misslykkede prosjekter har nå begynt. Først ut var denne heldressen. Jeg byttet ut ribbene på armene og beina, samt satte på hjerter for å friske den litt opp

Hjertene er limt med tekstil lim, samt sydd med sikksakk søm rundt 
ett lite limuhell førte til to små ekstra hjerter:) en god kontitor vet å skjule sine feil, slik er det kanskje med søm også , hehe ;) 
Du ser merkene etter trykknappene i ryggen, men de går fint vekk i vask ;)
Da var ett ett mindre halvveis prosjekt. Jeg hadde endel mer uferdige klær enn jeg  først trodde...  

 

Følge meg på INSTGRAM:
morsinungeblogg 

 

#hverdag #blogg #sy #søm #hobby #baby #barn #baby #babydress #hjemmesydd #diy #madebyme #morsinunge


Koseklut-hjemmesydd-del II

 • 08.02.2014, 13:38

Jeg glemte å legge ved bilde av disse i forrige innlegg. Her har jeg brukt fleece på begge sider. Rosa og hvitt. Perfekt match til dressen som skal med i gaven ;)

Denne er rosa på begge sider. Myk og god koseklut som fint tåler noen runder i vaskemaskine:) Dette er en koselig gave å gi, enkelt å sy og noe man fint kan bruke opp litt restestoff til :)

 


#blogg #blogsoft #hverdag #helg #hobby #sy #søm #hjemmesydd #syselv #lagselv #diy #hjemmelaget #rosa #baby #barn #morsinunge

 

 

INSTAGRAM:

morsinungeblogg 


Koseklut- Hjemmesydd-

 • 08.02.2014, 10:05

Jeg har forsatt meter vis med dette stoffet igjen, så her er det bare å finne frem barnet og kreativiteten i seg :) Denne gangen ble det kosekluter, med fleece på den ene siden og bomull på den andre. De er mye og gode ;)

Måten jeg har sydd de på er lik metoden jeg brukte da jeg sydde smekker , Fremgangsmetoden finner du HER 


Søt gave  å legge ved en barselgave, eller bare en hverdags glede :)

Er så glad for at andre lager søte små barn, slik jeg kan lage klær å dill ;))

 

Følg meg gjerne på instagram :

morsinungeblogg 

 

#blogg #blogsoft #hverdag #helg #foto #sy #søm #syselv #hjemmesydd #baby #barn #koseklut #diy #morsinunge


Hjemmesydd- Kosebukse-Baby

 • 05.02.2014, 18:01

Jeg har nå testet ut buksen fra Onion mønsteret jeg bestillte, den ble kjempe søt :) 

Minste målet var str 68, så jeg måtte krympe den litt da jeg skal sy til en fersk lita jente. Men syntes det er veldig greit å teste ut før jeg setter igang å klippe i det stoffet jeg skal bruke. Som nevnt så er dette kjøpt på salg så da går det fint å prøve og feile med det ;)

Beina og livet har jeg brukt jersy, sand. 

Stoffet er bomull og vil nok være en fin vårbukse eller god å ha på en sommerdag

Selv syntes jeg den ble veldig søt og leken bukse for ett lite babybarn ;)

 

#blogg #blogsoft #hverdag #hobby #søm #sy #syselv #hjemmesydd #ballongbukse #kosebukse #onion #morsinunge

 


Snik titt - sy prosjekt- Diy

 • 30.10.2013, 14:43


I går nevnte jeg at jeg vil prøve meg på å sy. I dag satte jeg igang, litt høy på pæra å tenke at detta, ja det klarer jeg , null stress! 
Før jeg i det hele tatt kom i gang med selve syingen hadde jeg lært meg noe jeg bør gjøre neste gang .

* Stryk stoffet om det er skrukkete.
*Mål nøyaktig (!!!!)
*Kjøp deg ei ny skarp saks. Kjøkkensaks er ikke stoff saks!
*fest stoffet sammen med knappenåler, stoff sklir og det blir skeivt.
* les bruksanvisningen, FØR du setter igang.
*aldri sy på tom mage! 

 

Nå sitter jeg her og tror d var greit med en pause.
Tråden tuklet seg, jeg skulle fikse og det hele ble bare tull.
Lest litt i bruksanvisningen, men har nå konkludert med at det får stå slik til min kjære kommer hjem,
innbilder meg at han er litt mer dreven på slik småpusslerier enn mine skjelvnede hender er ;)

Forhåpentligvis kommer det ett innlegg seinere med resultatet og oppskrift.
Det er en kjempe lett sak jeg skal sy,og jeg bør virkelig klare det!:)

 

 

 

 

#hobby #sy #håndarbeid #homemade #diy 
 

 

 

 

 

* Plutseligtilbake ;)hits