Dette er en enkel kake å få til, og smaker herlig ! Den er også glutenfri og gjør seg godt på ett vært kakebord
6 stk gelatinplater
1 dl vann
4 eggehviter
3 dl sukker
50 g delfiafett
100 g kokesjokolade
Legg gelatinplatene i vann i ca 10 min, klem ut vannet og rør de ut i 1 dl ferigkokt vann. Gelatinplatene skal ikke koke, kok vannet først, deretter rør inn platene.
pisk sammen eggehvitene og sukker, pisk lenge!(20 min...) . pass på at bollen og vispen er helt rene, dette for å få en stiv og luftig masse.
hell dretter gelatinen , mens du fortsatt pisker.
strø kokosmasse i bunnen av springformen, fordel deretter massen i formen
smelt sjokoladene og delfia fettet over vannbad, avkjøl litt før du forsiktig heller sjokoladen over kaken. Sett den i kjøleskapet og la den stivne , helst over natten .
Pyntes med friske bær, eller annet du ønsker
#morsinunge # hverdag #bake #kake #glutenfri #kokos #matogdrikke
Amalie Pedersen
23.08.2015 kl.20:11