Ditt Navn
Shorts-Baby- Hjemmesydd

  • 30.05.2014, 10:16

I dag glimter solen med sitt fravær her på sunnmøre, enn så lenge?. Jeg har endel småplukk som ligger ferdig klipt som jeg tror skal få bli ferdig montert og sydd sammen i dag, mye kjekkerer det enn den berømte fredagsvasken. Blir det sol i helgen kommer vi til å holde oss utendørs alikevel, hva er da vitsen med rene og pene gulv? ;) 


Igjen en liten "prototype". Syntes ofte det er gøy å eksprimintere litt med orginalmønstre og gjøre det litt annerledes, og da må jeg alltid sy en liten "prøve " først. Utgangspunktet er en bukse fra onion.

Jeg har her sydd en bukse i babycord fra stoff og stil . Men etter litt att og frem kom jeg frem til at det kanskje heller burde bli en kortbukse, det er jo tross alt sommer. Hvor ofte en babyknøtt har behov for shorts er jeg usikker på, men det ble penere slik, tror jeg..

 

har ikke sydde den opp riktig enda, mulig det blir bukse alikevel... att og frem er like langt :) )


I livet har jeg sydd strikk, da følger det også med en søt bølgekant. Jeg er litt glad i å bruke overlocken på kantene, det ser litt annerledes ut med tanke på masseproduserte klær og er litt dekorativt i seg selv, syntes jeg. 

Hva syntes du ?

 

Strikken har jeg sydd dirkete i stoffet. Her har jeg ikke sydd over med resten av kanten, da jeg syntes en bøgekanten på toppen var litt søt, men når jeg ser det på bilde her så tror jeg at jeg bør legge over kanten... kan kanskje bli ubehagelig for en sart baby hud å ha den slik ?.
... Hm... det er slike ting man må høre med mødre om :) Din mening ?

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #hobby #sy #søm #baby #barn #hjemmesydd #morsinunge

Skriv en ny kommentarhits