Ditt Navn
Ballongbukse- Hjemmesydd

  • 28.05.2014, 21:40


God kveld! 
For ett nydelig vær vi har fått, og så vidt meg bekjent gjelder d store deler av landet, herlig !:) 

Det har vært stille fra Mor sin unge de siste uken, årsaken er været. Jeg prøver å få til meg all den solen og varmen jeg kan, vet aldri hvor lenge det varer . Litt har jeg sydd, mest gaver så det må jeg vente med å legge ut :) 
Jeg tenkte å vise dere "proto-typen" av ballongbukse. Jeg har ikke funnet noe gratis mønster og har eksprimintert litt på egenhånd.

Her har jeg brukt rester av Isoli fra stoff og stil. Som du ser syntes stingene gjennom... har aldri helt fått dreisen på den Isolien..


Jeg har klippet ut ett hjerte og sydd rundt kanten med overlocken. Ikke særlig gunstig å bruke den maskinen til slikt, men det gikk på ett vis. Det var en hjemmelaget look jeg ville få til, :)

 

Jeg har også så smått begynt å fornye min egen garderobe, litt fersksydd, og litt redesign. Jeg skal få tatt litt bilder så skal dere få se :)

 

 

Ha en fin kveld og nyt morgendagen om du har fri :)

 

 

#blogg #hverdag #hobby #sy #søm #hjemmesydd #madebyme #inspirasjon #baby #barn #morsinunge

Fru Stussli

29.05.2014 kl.08:23

Ballongbukser er herlige! Jeg har laget dem fra babystørrelse og helt opp i størrelse til meg selv :-D Sååå gode å ha på.

Denne var kjempesøt med hjerte på og allting <3

Ha en finfin dag!

morsinunge

29.05.2014 kl.09:19

Fru Stussli: jeg har ønske fra min mor om en slik, så skal se om jeg får forstørret litt å sydd en i strk voksen dame i helgen ;) Romslige bukser er d beste å dra på seg noen ganger :D

Hawre Aurora

29.05.2014 kl.12:34

Så søte :)

Skriv en ny kommentarhits