Ditt Navn
Hjemmesydd- Sparkebukse

  • 13.04.2014, 09:03

INSTAGRAM:

morsinungeblogg

 

Endelig!! i skrivende stund sitter jeg med en pc på fanget. Skremmende avhengig man kan bli av den digitale verden. I full forfjamselse klarte jeg å glemme igjen macn og håndveska mi i gangen, før jeg flydde hjem til mine foreldre... er det mulig! Føler meg nesten som ett halvt menneske her jeg har sittet utan symaskin og utan macn min!

Når jeg ser hva jeg skriver, og kjenner hvordan jeg føler det så tro jeg at dette er noe jeg  virkelig har  godt av også ;)


Eg har ett kamera smekkfullt med bilder av små og store prosjekter jeg har hatt lyst til å vise frem, ved hjelp av annet en dårlige mobil bilder. Jeg har ikkje helt dreisen på redigerings programmet på denne fremmede maskinen (hardt å gå frå appel til pc... ;)  )  men kvaliteten er betre en mobilen, tross alt ;)

 

Denne er sydd til ei søt lita frøken som snart fyller 1 år.


Jeg har laget en tilsvarende en, bare utan hjerte,

(beklager knotingen mellom bokmål og nynorsk, men denne er visst stillt inn på nynorsk og retter ordene  til nynorsk... jaja ;) )

 

 

Da vil jeg ønske dere en riktig fin palmesøndag, ny dagen, solen, familien og slipp løs kreativiteten :)

 

 

Har du startet påskeferien ?

 

 

 

#blogg #hverdag #påske #hobby #inspirasjon #sy #hjemmesydd #sy #søm #baby #babyklær #morsinunge

Miastorp

13.04.2014 kl.09:13

Den så utrolig myk og god ut :-) Her er påskeferien i gang. Herlig med rolige dager og tid til å gjøre akkurat det som faller en inn. Kos deg hos foreldrene dine :-) Glad påsk som man sier her i Sverige :-)

morsinunge

13.04.2014 kl.09:59

miastorp: kos deg med påskeferie og ha ei riktig fin påske :)

Skriv en ny kommentarhits